Testimoni JSD

TESTIMONI : 1



ITEM: Jamu susuk dara " rahsia malam pengantin" rahsia sejak 1850an
HARGA: RM65


MELATI 32tahun– Andartu terlanjur kesukaran mendapat suami akhirnya BERTUNANG.

Hani just sharing dgn u dan kawan – kawan u. sorry sebab this is not good punya story for public. But hani pengalaman ni membawa rahmat pada i. I share becoz I percaya bukan I sorang sahaja mengalamai naseb yang sebegini. Kalau boleh I pon tak mahu jadi mcm ni. Untuk pengetahuan u hani. I belom lagi mempunyai suami. Tetapi ramai rakan – rakan lelaki yang I dapat dari laman social internet 3 ke 4 tahun kebelakangan ni.
Saya sudah bertunang 12 tahun dulu dengan lelaki satu kampong di selatan tanah air. Selepas 10 tahun bertunang. Rupa – rupanya tunang saya telah mengawini wanita lain tanpa pengetahuan saya. Tetapi Kami tetap meneruskan perhubungan seperti biasa. Kami sudah seperti suami isteri sejak dulu lagi. Kalau diikut2an sudah 15 tahun saya mengenali bekas tunang saya ni.

Semakin hari hati ini semakin sakit apabila bekas tunang dan isteri bertambah rapat dan jarang meluangkan masa dengan saya. Dan anak mereka setiap tahun bertambah ramai. Sekarang bekas tuaing sudah ada anak 4 orang hasil perkahwinan dengan isterinya. Tetapi dengan saya hanya JANJI MANIS sahaja. Setiap kali dia ada masalah kewangan dia akan datang ke rumah sewa saya di KUALA LUMPUR, meniduri saya dan meminjam duit gaji saya. Kad kredit saya 2 keping memang khas saya bagi dia guna jika dia dalam kesesakan.

MAKIN HARI SAYA MAKIN CELIK. Bila saya keseorangan dan kesepian. Entah bila bekas tunang SUAMI ORANG akan menikahi saya. Dalam kesunyian saya mendapat kenalan dari internet. Mereka pula yang spedo saya. Bawa saya pergi makan angin. Belikan saya hadiah. Meniduri saya ketika mereka perlu. Dalam tempoh 3 ke 4 bulan. Lelaki2 tersebut akan sepi dari hidup saya. Sms tak reply, col tak berjawab. Kalau jawab pon mesti mengelak2. SEMAKIN HARI hidup saya bertambah kosong kerana tiada cinta untuk saya. Saya terus bertukar2 lelaki setiap 3 ke 4 bulan. Kerana semuanya tidak kekal lama.

ON JANUARI 2012. saya telah membeli set produk susuk dara dari fb honeydew. Kerana tertarik dengan post album hani tentang “kembalikan dara jinakkan suami yang noty”. Tanpa berfikir panjang I terus menggunakan produk tu seperti yang di saran hani. Kesannya mmg super bila I test dengan bf I ni. Memandangkan I percaya lelaki ni juga akan tinggalkan i. kali ni. I yg reject col mereka. I berkenalan dgn lelaki baru pada pertengahan januari. Kali ni I heret dia ke bilik tidur juga. Kali ini I order lagi jamu susuk “ rahsia malam pengantin dara” pembelian 2nd time. Yang surprisenya ketika kami bercuti di penang. Dengan tidak disangka2 selepas bersama keesokkan harinya lelaki tersebut telah melamar saya. Dia minta maaf banyak2 kali dengan saya kerana dia sangka saya masih dara sewaktu bersama dia. Dia sendiri akui dia begitu social dan telah ramai perempuan dia tiduri akhirnya dia dapat dara daripada saya.

SESUNGGUHNYA hanya TUHAN yang tahu…apa sebenarnya masa silam saya. PADA 12-2-2012 saya telah pon melangsungkan pertunangan yang begitu mengikut adat melayu. Saya begitu teruja. Kerana saya begitu idam2kan untuk naik pelamin dari dulu lagi. Saya sangat2 bersyukur tuhan bagi saya peluang kali kedua. Saya akan hargai peluang ini sebaik2 nya. Saya akan mendirikan rumahtangga mengikut perancangan pada bulan September 2012 lepas aidilfitri nanti. Sehingga ke hari ini tunang saya tidak pernah meragui kesucian saya. Dan saya betol2 menghapuskan masa silam saya langsung tak ada kesan sejarah.

So apa yang saya ingin cakapkan disini. Saya tak pernah jumpa produk seumpama seperti ini. Sebelom ni saya makan jamu mak dara. Itu pon saya dah rasa hebat kerana di puja – puji xbf xbf saya. Tapi bila kali ni. Saya sekadar mencuba. Tidak mengharap. Dan tak sangka ini ganjaran yang saya terima. Waktu saya kongsikan bersama hani. Dia agak terkejut dengan pengakuan saya. Tapi kali ni saya izinkan hani utk share pengalaman saya. Mana tahu dapat membantu andartu2 diluar sana yang mengalami naseb yg sama seperti saya.

• p/s hani: zina itu haram. Hina dan terkutuk di sisi Allah. Yang baik tu datangnya dari Allah dan yang buruk tu datangnya dari diri kita sendiri. Yang baik di jadikan tauladan dan yang buruk dijadikan sempadan.
• Semoga tuan punya pengalaman ini sudah bertaubat dan kembali kepada Allah dan menggunakan peluang keemasan ini sebaik2nya.



TESTIMONI : 2

MASALAH: PERIOD TIDAK TERATUR

ITEM: JAMU AKU DARA

HARGA: RM48


CARA MAKAN: 2 BIJI PAGI 2 BIJI MALAM


Pengguna : sis honey, sya ada order jamu aku dara ngn agen sis..tp still nk tnya ngn sis jgk.sbb ase lbh caye nk luahkan kat sis honey...sya bli jamu tu sbb sya da xperiod 3bln..tp sya xprgnt tau walupon sya da tttuuuttt..insyaallah bln 5 ni sya akan mendirikan rumah tgga...tkot gak if xperiod ni nt sya xleh prgnt ble da tawen..cme sya nk tnya kak honey, blh ke lau sya amek jamu aku dara then agak2 da dekat date nk tawen tu sya pkai yg len plak mcm susk dara ke, emmm..sume yg herba2 sis la..nme pon da konpius dah...pendapat sis honey???

Hani: BOLEH...ok. once u dapat jamu aku dara tu. u makan 2 biji pagi 2 biji malam. insyaallah nanti rasa panas. kalau u punya rahim kembang sebab minum air batu nanti boleh period. mcm hani period tak konsisten. makan jamu aku dara. lepas 2 bulan period macam banjir 5 hari. berketul2 keluar hari pertama sahaja sakit perut. pastu piyed cam biasa. walhal piyed senggugut salunya. tapi kalau tak makan jamu ni kadang2 tak piyed sampai 6 ke 7 bulan sampai perut besar. ingat mengandung tapi tidak.

Selepas 5 hari
Pengguna: sis...saya da piyed da...dlu lau sblm piyed msti sggugut truk..ni bgn je tdo da piyed..tp tu lah..sbb da lme x piyed len macm skit kuar...cair n warna coklat gelap..bau leh thn jgk...tp ni bru 1stday...hope esk kuar yg biasa..sis, lau piyed bolh continue mkn jamu ke sbb sesetngah jamu dia tulis if tgh period stop mkn jamu..da abes bru cont mkn jamu.

Hani : yang ni boleh terus makan...untuk terus cairkan darah2 beku yang terkumpul. Lagi laju piyed turun. Tak ada sekat2 wat senggugut..

Selepas 10 hari:
Pengguna:
sis..nk order masker vagina 1 n jamu susuk dara 1 yer sis...esk sys bank in..after bank in sy inform sis.
tq sis....
mmg best ..saya yakin dgn jamu sis. tidak menghampakan dan betul2 membantu saya.
 
 
 
TESTIMONI : 3
 
 
ITEM: SUSUK KEKAL DARA

HARGA: RM36

CARA PAKAI: SEMINGGU 1 BIJI



thanks sis best sgt2 effect gna susuk kekal dara. sebln dh sy xblk..byk keje...semlm husband cal..dia ckp outstation kat KL, so dia singgah 1 ari tempat sy..bila bersama suami..dia ckp ketat sgt2 tp kecewa gak coz suami cepat kuar air..then,kitaorg tido..kul 5pg..suami nk lg tp kali ni kitaorg main lama..mmg puas sgt2...pg td kitaorg main lg 2 round...rs mcm mlm pertama lak..dia asyk puji je sy...bangga sgt2...thanks skali lg sis.

sis,suami cal..ajk g honeymoon..hi4..lame dh xpergi bercuti mn2.. 1 lg nk share..bila gna susuk kekal dara. terasa zakat msk kedlm..terasa nikmat..b4 ni byk produk sy tp xberkesan...sblm ni ad gak gna maajun ( JAMU PExxx)..insert kedlm jugak..tp kesannya sekejap je..lps 2 longgar blk..bau pn kuat..berbeza dgn susuk dara..suami ckp ketat sgt2..wlpn main byk round,lubang masih ketat lg..sampaikan suami pakai ubt kali ke 2 ke..hihihihiihhi.....

 
 

 

RIDHANI COLLECTIONS Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting